donderdag 26 juni 2014

Short film by Jason Mraz

Je kan van elk nummer uit je album een clipje maken of je kan een short movie maken. But guess what? Jason Mraz doet het allebei. Hij heeft een mooi verhaal van een verliefd koppel gefilmd en hij heeft er 3 nummers van zijn nieuwste album onder gezet. Come and check it out!Binnenkort komt Jasons nieuwe album 'Yes' uit. Hij gooit nu al veel liedjes van zijn nieuwe album op zijn YouTube kanaal. De nummers die hij in zijn short film heeft verwerkt zijn 'Love someone' 'Hello, you beautiful thing' en 'Long drive'. Misschien heb je ze al een keer op de radio gehoord, want ze zijn ingeslagen als een bom. Mijn favo lied is Hello, you beautiful thing, want het is super vrolijk en je blijft het de hele dag door neuriƫn.De short film gaat over een Aziatisch uitziend verliefd koppel. Het verhaal begint een beetje warrig, want je ziet stukjes uit het leven van drie verschillende stellen in de vila nummer 9320. Eerst dacht ik dat het huis het enige verband is tussen de stellen, maar je reist door de tijd met een smoorverliefd stel. Het laat je zien dat echte liefde nooit verdwijnt, hoe oud je ook samen wordt. 

Tussendoor hoor je Jason met zijn achtergrondband. Dan wordt er ingezoomd op de home sweet home situatie van het oude echtpaar. Je ziet flahsbacks van toen ze nog jong waren. 
Daarna zie je de ontmoeting van de hoofdpersonen en de eerste date. Ik heb echt groot ontzag voor het meisje dat 's ochtends totality happy uit bed springt en meteen super vrolijk met perfect haar door de kamer danst. De date eindigd in een romantische scene in de auto (met extreem veel sluikreclame voor de auto...).

Ik vind dit een erg lief clipje, maar het lijkt bijna een facebookverhaal, want alleen de happy moments uit life worden gedeeld. Het klopt wel met de muziek, want die is ook suikerspinzoet, toch had ik graag nog wat pit willen zien, iets heftigs zoals een ruzie die op het einde weer goed komt. 

Deze keer speelt Jason Mraz geen solo, want hij heeft de girlband Raining Jane ingeschakeld. De drum, gitaar, celo en keyboard meisjes maken het helemaal super samen met Jason. 

Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten