vrijdag 23 mei 2014

Tekenen examen (deel 2)

Laatst zijn de examens afgerond en ook de tekenexamens. Deze bestonden voor de helft uit theorie en de andere helft uit praktijk, hierbij moest je een werkstuk maken over het thema. Hier kan je meer lezen over de praktijkopdracht en over mijn eigen werkstuk. Maar ik was niet de enige met een mooi afgerond te examen, de mensen van mijn klas kunnen er ook wat van. Hier kan je een paar kunstwerken van mijn klasgenoten bekijken. 


Dit is Lydia's kunstwerk. Ze heeft dit gemaakt voor haar kanjer Pheline, want ze heeft tegen verwachtingen in weer overlevingskansen gekregen van God. Daarom heeft Lydia een kanjer muur op canvas gemaakt voor Pheline compleet met kanjerketting en een eigen tekening van Pheline. 

Hilde is ge├»nspireerd geraakt door haar moeder, ze heeft dit schilderij dan ook voor haar moeder gemaakt. Je kan hier een ketting zien de Hilde speciaal voor haar moeder heeft ontworpen in een koninklijke omgeving. 

Raplh is druk bezig geweest met sjablonen en graffiti. Zijn eindresultaat is een gigantisch doek (lees 2x1m) van Armin van Buuren.

Jessica heeft een foto gemaakt van haar tweelingzus Joelle. Op de voorgrond zie je een ketting met een tweeling symbool (het ereteken).

Emily heeft respect voor Nelson Mandela en heeft daarom een wandkleed ter ere van hem gemaakt. De plaatjes heeft ze op het doek gestreken.

Alexander is vooral op de computer bezig geweest en heeft een collage op karton (2 m lang) gemaakt ter ere van Oskar Schindler die veel Joden heeft geholpen in de 2e wereldoorlog. 

Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten